Filmläger på sommarlovet

Inför lägret

När anmälan är gjord, målsmansinfo inskickad och deltagaravgiften betald är det bara att vänta på ett galet roligt Filmkollo. Inför sommaren kommer ni att få ett mail med uppdaterad information. Har ni frågor innan dess är ni givetvis välkomna att höra av er.

Vi har också en sida med vanliga frågor och svar!

Ankomst

På söndagseftermiddagen när lägret startar är det möjligt att checka in från 14:00. Vi har ett välkomstmöte 16:00 där personalen presenterar sig och informerar kort om Inventum och veckans aktiviteter. Efter detta är det dags för föräldrarna att åka hem och lägret drar igång!

Det finns café och kiosk öppet under eftermiddagen som erbjuder kaffe, glass, fika, godis, frukt med mera. 

Det finns möjlighet att boka transfer till lägret från Grästorp station, mer info samt vägbeskrivning hittar ni på hemsidan under hitta hit.

Avslutning

Föräldrar och andra familjemedlemmar är hjärtligt välkomna till lägrets avslutning då vi bland annat har premiärvisning av veckans filmer och berättar vad vi gjort under veckan.

Vår kiosk och café håller öppet från 12:00 där det finns möjlighet att köpa lunch, kaffe, fika, godis, glass med mera. Premiären börjar 13:00. 

Efter filmvisningen är det mingel, utdelning av kursintyg, fotografering och slutligen tid för avsked. Hemresa ca 15:00.

Det finns möjlighet att boka transfer från lägret till Grästorp station, mer info samt vägbeskrivning hittar ni under hitta hit.

Besök under lägret

Föräldrar är välkomna att besöka oss under lägret men vi ber er att meddela oss detta på förhand då vi tyvärr inte har möjlighet att ta emot besök på alla tider och enbart i begränsad omfattning.

Vi ber er att ta i beaktande att besök av familjemedlemmar kan framkalla hemlängtan hos såväl det egna som hos andra barn.

Inga besökare tillåts delta under några aktivitetspass, workshops eller andra inplanerade aktiviteter. Det är enbart avslutningen sista dagen som är öppen för besökare.

Kläder och andra tillhörigheter

De privata tillhörigheter som deltagarna har med sig till lägret ansvarar var och en för. Inventum tar inte ansvar för deltagarnas tillhörigheter och ersättning utgår därför inte vid förlust. Detta är viktigt att tänka på när det gäller värdesaker som mobiltelefon, kamera, dator och dyrare klädesplagg.

För kvarglömda saker ansvaras ej. Önskas upphittade kvarglömda saker skickas med post görs detta först efter att portot är förskottsinbetalt.

Betalning

Betalning, 5 900 kr, sker till vårt bankgiro 423-7384 inom 14 dagar.
Delbetalning är möjligt; 1 900 kr betalas inom 14 dagar och resterade 4 000 kr senast 60 dagar innan lägerstart.
Märk alltid betalningen med deltagarens namn och lägervecka!

I priset ingår allt under veckan; samtliga måltider, boende i flerbäddsrum, utbildningar, workshops, utrustning och arbetsmaterial, badinträde samt premiär för deltagarna och deras familjer sista dagen. Det som tillkommer är resan hit och fickpengar (om man vill handla i vår kiosk).

Packning

Funderar ni på vad som ska packas kan ni titta på vårt förslag till packlista.

Copyright iFocus Studios AB 2018